perjantai 1. maaliskuuta 2013

Pentuja kevääksi?



Etna siis aloitti juoksun eli pentuja on toiveissa alku kesästä. Pentujen isäksi valittiin aivan ihana Veeti. Yhdistelmä on mielestäni aivan mahtava. Tuleva isukki on siis Raven´s Tot Inside Joke Nadjan kasvatti. Olen aina ihaillut Nadjan mustia käppänöitä ja nyt mustista vanhemmista syntyi yksi ihana pippuri ja näin saadaan aivan uutta verta pippuri piireihin. Veeti on kyllä hiukan tumma väritykseltään, mutta sehän on vain väri. Olisi ihanaa jos kaikki menisi hyvin ja saataisiin pentulaatikko päiviemme iloksi. 

Pentulaatikon toivossa: Etna vauvana <3
Sisko ja sen veli
Ei hyvää ilman huonoa. Olen yrittänyt saada nostetta Etnan ja Fiinan agility uralle. Alkeiskurssipaikat on kiven takana ja harjoitusmahdollisuudet sen myötä myös. Nyt kuitenkin kuin taivasta tipahti alkeiskurssi Luusereiden ( Länsi-Uudenmaan kääpiösnautserit ry) kautta ja minähän hihkuin onnesta. No nyt jos Etna astutetaan, niin eihän se kulta pääse kurssille, jos siis kaikki menee hyvin. No onneksi on laajat verkostot ja sain Leenan ihanan Islan varakoiraksi kurssille. Aika näyttää miten kevät menee ja kuka kurssille menee, jos paikka herkeää. Liikaa ei näitä kannata suunnitella, sillä astutukset eivät aina mene niin kuin Strömsössä. 



Tatralle laitoin kisailmon 16.3 pidettäviin kisoihin Vuokkoset areenalla. Nyt mennään vain yksi agirata, koska sattui olemaan lahjakortti yhteen starttiin ja viime kerran hyppärin 7. sija ei houkuttele hyppärille, ennen kuin saan sen 4 sekuntia pois ajasta. 

Annapurna vaanii :)

2 kommenttia: