keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Tupa tyhjä


Nyt on siis mennyt jo viisi päivää siitä, kun pennut lähtivät täältä meiltä. Kaikille siis löytyi koti myös Ripa-Rapalle: Ihanaa! Meidän arki on palannut ennalleen ja Etnakin on palautunut kuosiinsa nopeasti. Ihanaa oli tuo kahdeksan viikkoa, mutta on tämäkin ihanaa. On viidessä pennussa kyllä hommaa ja yllättävän helpottunut olin kun pennut lähtivät. Tosin vähän haikea olo oli pari päivää ja jouduinkin soittamaan Leenalle kysyäkseni kuinka sujuu jäljellä olevien ipanoitten kanssa. Seuraavat pennut meille tulee sitten, kun on oma piha mihin voi päästää tarpeilleen :)

Etnan kanssa ollaan aloitettu agitreenit pienissä erissä. Kepit on siis tarkoitus opetella 2x2 tekniikalla ja nyt on takana kaksi treenikertaa. Tänään ollaan pidetty välipäivä. On kyllä todella vaikeaa sanoa tajuaako Etna mennä keppien välistä.. Perjantaina olen ihan ajatellut mennä Purinalle treenaamaan. Tätä olen odottanutkin jo melkiosen kauan! Ihanaa päästä taas sorvin ääreen. 2x2 kepeistä aion siis pitää päiväkirjaa ja raportoida sen etenemisestä täällä. Kontaktien two on two off on aikas lailla magee jo Etnalla. Vielä täytyy kattoa mitä se on sitten koko kontaktilla. 

Niin ja sain vihdoin kummatkin koirat kesäkuntoon eli kummatkin on nyt nypitty. Etna vaan olikin haaste. Alkujaan tuntui, että karva lähtee ihan iisisti ja on kypsä. No puolet koirasta kun olin tehnyt niin tajusin ettei karva vielä ollut lainkaan valmis. Etnakin pisti vastaan, koska varmaan teki vähän gutaa. Oli kyllä elämäni vaikein trimmi ja olen niin pahoillani Etnan puolesta. No on se silti parempi ilman kasvaa kesällä. Nyt kyllä aion pitää pitkän tauon ja ottaa turkit alas vasta keväällä. Eiköhän sitten ole kummallakin kypsää kamaa.
Makkara tuoksuu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti