keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Etna tänään 4 vee


Neljä vuotta on siis siitä, kun Tatra synnytti kolme ihanaa pentua. Synnytys meni hienosti ja uusi äiti oli kuin luotu rooliinsa. Niistä ihanista palleroista oli minun onneni saada tyttö Anna Kaisalta sijoitukseen. Niinpä yksi pennuista jäi synnyinkotiin. Tästä ihanasta Nouzer's Italian Etnasta olemme saaneet nauttia nyt tasan neljä vuotta.

Voiko koiralla olla PMS oireita. Olen vakuuttunut, että Etna niistä kärsii. Tytöt ottivat yhteen jopa tässä pari päivää sitten. Etnalla vaan palaa pinna ja toisinaan ipana on tosi maassa. Toivottavasti tästä ei ole seurauksena pahaa valeraskautta. Juoksu on nyt kestänyt kaksi ja puoli viikkoa, joten voiton puolella ollaan onneksi. 

Tämä syksy on kyllä mennyt niin sairastellessa, että ruskakin meni ohi. Itse olin siis yli neljä viikkoa kipeänä ja tänään on kunnia ottaa viimeinen antibiootti keuhkoputkentulehdukseen. Toivottavasti tämä olisi nyt tässä ja jatkoa ei seuraa. Tällä viikolla siis olin tyttöjen kanssa pitkästä aikaan mettälenkillä ja rapiat viisi kilsaa metsässä, koirat saivat juosta vapaana ja omat ajatukset saivat levätä rauhassa. En edes muista koska viimeksi olisin ollut mettälenkillä. Kyllä se vaan on elämän parhautta!

Etna tuijottaa









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti