torstai 3. maaliskuuta 2011

Trimmausta ilmassa





Paljon ei tässä perheessä ole viime viikkoina tapahtunut. Mamma on sairastanut ja ipanat ovat jääneet ilman mielekästä puuhaa. Tatran juoksu on ohitse, mutta silti emme pääse treenaamaan agilityä halliin, sillä Purina areena on käyttökiellossa. Todennäköisesti emme pääse reenaa halliin enää tänä talvena laisinkaan. Seuraavat treenit onkin sitten ulkosalla ja kuulemma kenttä on aurattu ja jos säät vaan sallivat niin ulkona voi treenata. Voihan sitä reenailla tietty ilman halliakin. Onhan siinäkin työnsarkaa.. two on two off treeniä ainakin ja tietty kun lumet sulavat niin ohjaus harkkaa vaan vaikka sitten valopylväiden kanssa.

Etna on vihdoin päässyt talvisesta turkistaan.. ainakin osin sillä aloitin sen nyppimisen tuossa vähän ennen kuin flunssa iski. Nyt hän onkin varsin muodikkaassa kuontalossa. Onneksi oma silmä tottuu kaikkeen, joten ei enää edes hävetä ipanan kanssa kulkea. Ihmeellistä kyllä tytöllä oli ihan täysi turkki jo alla. Näin se hyvä karva vaan on ihana; ei tarvitse kaljua koiraa katsella. Nyt kuitenkin yritän saada tytön valmiiksi. Sitten taas on kaksi käppänän näköistä koiraa!







Kerran Etna on nyt kuosissaan, ajattelin että voisi noita kevään näyttelyitä ruveta kiikaroimaan sillä silmällä. Soitin jopa Leenalle, että olisiko jotain "kisamatkaa" tiedossa ja olihan siellä: Tampere Erkkari ja KV peräkkäisinä päivinä toukokuun alussa. Jos siinä vaikka olisi tämän kauden aloitus.

2 kommenttia:

  1. Oi sä olet ollut ahkera ja oletpa myös jo tosi taitavakin näissä rimmi-hommissa! Hieno tulos! Rintkarvoja voit vielä nyppiä vähemmäksi, muuttuvat nekin vielä karkeammiksi ja jää vähemmän sinne saksittavaa. Hieno Etna ja taitava ja reipas Netta!! <3

    VastaaPoista
  2. TÄNKS! Ne karvat on kyllä veilä aika vaiheessa.. siis rintakarvat :)

    VastaaPoista