tiistai 2. huhtikuuta 2013

Niin se elämä muuttaa suuntaa..


Siitä on nyt jo varmaan kuukausi, kun Tatra yhden pitkän metsälenkin jälkeen ontui vasenta etutassuaan. Tarkistin heti, että onko kyse tassuhaavasta vai aristaako Tatra jalkaa muuten. En löytänyt mitään syytä ontumiselle, joten ajattelin että Tatra on venäyttänyt jalan rajussa leikissä Etnan kanssa. Annoin Rimadyl kuurin ja niin ontuminen loppui. Jatkoimme samaan rataan kuin ennenkin: käytiin vetämässä yksi kisaratakin surkuhupaisalla hyllyllä, eli luokka nousu saa odottaa itseään vielä.

Minulle tarjoutui jopa mahdollisuus käydä pari kertaa Oreniuksen opissa omien treenien lisäksi. Niinpä menimme ekaa kertaa Oreniukselle. Ensiksikin, itse olen näköjään niin kova jännittämään, etten todellakaan ollut oma itseni treenissä. Sekoilin ohjauksessa ihan miten sattuu ja en vaan sisäistänyt ohjeita. Lisäksi meidän vahvuudeksi kutsuttu pujottelu meni niin mönkään kuin voi. Tatra lopetti pujottelun kesken. No saimme muutamia hyviä neuvoja ja pari onnistunuttakin pätkää tehtyä. Loppu vaiheessa katsoin, että Tatra pitää tassuaan ylhäällä. Illalla Tatra oli jo kolmijalkainen :(. Seuraavana päivänä päätin varata lääkärille ajan, koska viikon päästä olisi taas pari kisastarttia. Röntgenkuvat paljastivat karmivat totuuden: Tatralla on nivelrikko vasemmassa kyynärpäässä. Päätettiin aloittaa Cartrophen pistokset ja pitkä sairasloma. Nyt siis haaveet kolmosiin noususta taitavat todellakin jäädä haaveiksi ja agiharrastus jää nyt toistaiseksi hyllylle.

Nyt siis kaikki kuviot menivät uusiksi. Fiina, joka odotti agiuraa Etnan kanssa, saa odottaa mahdollisesti uutta lainakoiraa. Onneksi on varakoira jo Luusereiden alkeiskurssille, jos Etna on nyt tiineenä. Jos Etna on tiineenä, niin aksaaminen saa odottaa itse kullakin. Minulla vaan kun on kova hinku jo treenaamaan ja kisaamaan. Kaikki jäi vain niin kesken. Etnan tilasta ei nyt vielä tiedä mitään, eikä ajatuksissa ole ultrata tytsyä. Mahan kasvua odotellessa. Olisi kyllä todella kivaa saada kevään piristykseksi pentuja taloon. 
Vasemmalla ylhäällä Tatra ja Annapurna nauttivat kevään ensimmäisistä auringon säteisä partsilla.

2 kommenttia:

  1. Perjantaina nähdään! Pusuja sinne kaikille pikku "potilaille"... <3

    VastaaPoista
  2. Kyllä vaan. Pitäis vissiin keksiä jotain tarjottavaa :)

    VastaaPoista